Seniorenkrant Schouwen Duiveland-Walcheren

Seniorenkrant in regio Schouwen Duiveland-Walcheren

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Schouwen Duiveland-Walcheren

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Schouwen Duiveland-Walcheren.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Schouwen Duiveland-Walcheren

In de regio Schouwen Duiveland-Walcheren wonen er zo’n 148.685 mensen. Hiervan zijn er 23.060 van buitenlandse komaf, oftewel 23060 148685%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Schouwen Duiveland-Walcheren zijn de inwoners verdeeld over 67.950 huishoudens. Hiervan hebben 21.045 kinderen, en 46.915 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Schouwen Duiveland-Walcheren is 2,3.

De regio is gelegen op een van de eilanden in de provincie Zeeland en is een toeristisch gebied. Jaarlijks trekken veel toeristen naar de stranden aan de Noordzee in Zeeland. De grootste stad binnen de regio is Vlissingen. In de stad zijn diverse winkel- en horecavoorzieningen te vinden. Daarnaast telt Vlissingen diverse stranden. Ook andere plaatsen binnen de regio zijn gericht op het toerisme, waaronder Middelburg, Burgh-Haamstede en Renesse. De regio is goed bereikbaar via de A58, de N288 en de N57.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Schouwen Duiveland-Walcheren interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Schouwen Duiveland-Walcheren.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Schouwen Duiveland-Walcheren

Postcode
4300 - 4399
Inwoners
148.685
Huishoudens
67.950