Gastouderbureau Het Liefbeestje Veldhoven-Valkenswaard

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Veldhoven-Valkenswaard

Ondernemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Veldhoven-Valkenswaard

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio Veldhoven-Valkenswaard.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheidt door een warm en persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Met trots bieden zij hun eigen succesvolle en exclusieve thematisch programma STIP.

Over regio Veldhoven-Valkenswaard

Veldhoven-Valkenswaard is een regio met ongeveer 168.585 inwoners. 18.715 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 70.390 huishoudens met kinderen, en 44.375 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 70.390 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Veldhoven-Valkenswaard is 2,4. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

De nabijheid van de stad Eindhoven betekent voor de regio een grote economische stimulans, met name voor de grootste stad binnen de regio Veldhoven. Veldhoven biedt een groot overdekt winkelcentrum met een groot aanbod aan winkel- en horecavoorzieningen. Een andere grote plaats binnen de regio is Valkenswaard. In het centrum van Valkenswaard zijn zowel grote als speciaalzaken te vinden. In en rondom het centrum zijn er gratis parkeergelegenheden te vinden. De regio is goed bereikbaar via de A2 en de N69.

Er zijn naast Gastouderbureau Het Liefbeestje ook nog andere franchiseformules waarvoor Veldhoven-Valkenswaard interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Veldhoven-Valkenswaard.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule Gastouderbureau Het Liefbeestje valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gegevens Veldhoven-Valkenswaard

Postcode
5500 - 5599
Inwoners
168.585
Huishoudens
70.390