ViaViela Winterswijk-Lichtenvoorde

ViaViela in regio Winterswijk-Lichtenvoorde

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Winterswijk-Lichtenvoorde

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Winterswijk-Lichtenvoorde.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Winterswijk-Lichtenvoorde

In de regio Winterswijk-Lichtenvoorde wonen er zo’n 103.760 mensen. Hiervan zijn er 10.485 van buitenlandse komaf, oftewel 10485 103760%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Winterswijk-Lichtenvoorde zijn de inwoners verdeeld over 42.350 huishoudens. Hiervan hebben 16.035 kinderen, en 26.320 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Winterswijk-Lichtenvoorde is 2,6.

Deze regio ligt aan de Duitse grens. De grootste plaatsen binnen deze regio zijn Winterswijk en Lichtenvoorde. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de N18 en de A18. De regio is van oudsher bekend vanwege de ijzerindustrie en de kleinschalig landbouw. Deze regio heeft vanwege haar diverse natuurgebieden een toeristisch karakter. Binnen de regio is veel plattelandstoerisme ontstaan.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Winterswijk-Lichtenvoorde interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Winterswijk-Lichtenvoorde.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Winterswijk-Lichtenvoorde

Postcode
7100 - 7199
Inwoners
103.760
Huishoudens
42.350