ViaViela Enschede-Hengelo

ViaViela in regio Enschede-Hengelo

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Enschede-Hengelo

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Enschede-Hengelo.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Enschede-Hengelo

In de regio Enschede-Hengelo wonen er zo’n 312.345 mensen. Hiervan zijn er 70.465 van buitenlandse komaf, oftewel 70465 312345%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Enschede-Hengelo zijn de inwoners verdeeld over 142.730 huishoudens. Hiervan hebben 46.345 kinderen, en 96.350 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Enschede-Hengelo is 2,3.

Deze regio ligt aan de Duitse grens. De belangrijkste plaatsen binnen deze regio zijn Hengelo en Enschede. Enschede is de grootste plaats binnen deze regio. De stad is van oudsher bekend door de textielindustrie. Het centrum van Enschede biedt een grote diversiteit aan winkels en horeca. Vanwege de aanwezigheid van de Universiteit Twente en de Hogescholen van het Saxion staat Enschede ook wel bekend als studentenstad. Enschede vormt samen met het Duitse Gronau het samenwerkingsverband EUREGIO. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de A1, A35 en de N35.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Enschede-Hengelo interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Enschede-Hengelo.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Enschede-Hengelo

Postcode
7500 - 7599
Inwoners
312.345
Huishoudens
142.730