eismann Zaltbommel-Oss

eismann in regio Zaltbommel-Oss

Ondernemer worden bij eismann in regio Zaltbommel-Oss

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Zaltbommel-Oss.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Zaltbommel-Oss

Binnen de regio Zaltbommel-Oss zijn er 183.815 mensen woonachtig, waarvan 22.635 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 22635 183815% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Zaltbommel-Oss zijn verdeeld over 74.495 huishoudens, waarvan 30.065 huishoudens met kinderen en 44.365 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,6.

De regio is grotendeels aan de Waal gelegen. De vestingstad Zaltbommel is de grootste stad binnen de regio en biedt een grote diversiteit aan winkel- en horecavoorzieningen. Zaltbommel was van oudsher een Hanzestad, met name de handel in zout was hier belangrijk. In de rest van de regio zijn diverse buurt- en winkelcentra te vinden met zowel grote winkelketens als kleine speciaalzaken. De regio is goed bereikbaar via de A2 en de N322.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Zaltbommel-Oss interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zaltbommel-Oss.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Zaltbommel-Oss

Postcode
5300 - 5399
Inwoners
183.815
Huishoudens
74.495