eismann Uden-Veghel

eismann in regio Uden-Veghel

Ondernemer worden bij eismann in regio Uden-Veghel

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Uden-Veghel.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Uden-Veghel

Binnen de regio Uden-Veghel zijn er 210.700 mensen woonachtig, waarvan 24.005 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 24005 210700% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Uden-Veghel zijn verdeeld over 84.665 huishoudens, waarvan 33.870 huishoudens met kinderen en 50.805 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,6.

Uden vormt samen met Veghel het stedelijk concentratiegebied van de regio Uden-Veghel. Uden wordt beschouwd als een middelgrote stad gelet op het voorzieningsniveau, werkgelegenheid en de regiofunctie die het vervult en vormt binnen de regio de belangrijkste publiekstrekker op het gebied van winkelen en uitgaan. De rest van de regio bestaat onder andere uit verstedelijkte dorpen zoals Sint-Oedenrode met een groot winkelaanbod en kerkdorpen zoals Landhorst voor de dagelijkse boodschappen. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A50 en de N279.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Uden-Veghel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Uden-Veghel.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Uden-Veghel

Postcode
5400 - 5499
Inwoners
210.700
Huishoudens
84.665