eismann Helmond-Deurne

eismann in regio Helmond-Deurne

Ondernemer worden bij eismann in regio Helmond-Deurne

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Helmond-Deurne.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Helmond-Deurne

Binnen de regio Helmond-Deurne zijn er 201.405 mensen woonachtig, waarvan 28.385 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 28385 201405% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Helmond-Deurne zijn verdeeld over 83.175 huishoudens, waarvan 32.570 huishoudens met kinderen en 50.575 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,5.

De historische stad Helmond is de grootste stad binnen de regio en heeft een rijk verleden wegens de metaal- en textielindustrie. De binnenstad biedt een grote diversiteit aan winkel- en horecavoorzieningen. In de stad zijn zowel grote winkelketens als speciaalzaken te vinden. Verder telt de stad uitgestrekte bedrijfsterreinen. De rest van de regio bestaat voornamelijk uit dunbevolkte dorpjes met buurtcentra voor de dagelijkse boodschappen. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de N270 en de N279.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Helmond-Deurne interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Helmond-Deurne.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Helmond-Deurne

Postcode
5700 - 5799
Inwoners
201.405
Huishoudens
83.175