franchisekansen
58 resultaten in assen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Assen heeft 58 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Assen is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Assen behoort tot de regio Assen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Assen getoond daarna de kansen regiobreed.

30ML Coffee & Food in Assen

30ML Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Assen. 30ML Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Anytime Fitness in Assen

Anytime Fitness is op zoek naar een ondernemer in Assen. Anytime Fitness is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 150 vestigingen.

Meer info

Autotaalglas in Assen

Autotaalglas is op zoek naar een ondernemer in Assen. Autotaalglas is een dienstverlening / automotive formule met momenteel 54 vestigingen.

Meer info

backWERK in Assen

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Assen. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info
Barista Cafe_franchise_ondernemer

Barista Café in Assen

Barista Café is op zoek naar een ondernemer in Assen. Barista Café is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info

BB Kitchen in Assen

BB Kitchen is op zoek naar een ondernemer in Assen. BB Kitchen is een horeca / fast food formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info
BodyBase franchise

BodyBase in Assen

BodyBase is op zoek naar een ondernemer in Assen. BodyBase is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Bufkes in Assen

Bufkes is op zoek naar een ondernemer in Assen. Bufkes is een lunchroom / horeca formule met momenteel 43 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake restaurants in Assen

Burger ’n Shake restaurants is op zoek naar een ondernemer in Assen. Burger ’n Shake restaurants is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake Express in Assen

Burger ’n Shake Express is op zoek naar een ondernemer in Assen. Burger ’n Shake Express is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Cafecito in Assen

Cafecito is op zoek naar een ondernemer in Assen. Cafecito is een lunchroom / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CAVAVIN in Assen

CAVAVIN is op zoek naar een ondernemer in Assen. CAVAVIN is een food / slijterij formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info