mijn franchisekansen
55 resultaten in breda
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Breda heeft 55 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Breda is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Breda behoort tot de regio Breda. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Breda getoond daarna de kansen regiobreed.

Anne&Max in Breda

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Breda. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

backWERK in Breda

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Breda. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Breda

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Breda. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Bobby&Fritz in Breda

Bobby&Fritz is op zoek naar een ondernemer in Breda. Bobby&Fritz is een ijssalon / horeca / fast food formule met momenteel 1 vestiging.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Breda

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Breda. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Breda

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Breda. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Breda

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Breda. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Breda

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Breda. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Breda

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Breda. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dean & David in Breda

Dean & David is op zoek naar een ondernemer in Breda. Dean & David is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Decorette in Breda

Decorette is op zoek naar een ondernemer in Breda. Decorette is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 50 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Breda

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Breda. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info