mijn franchisekansen
86 resultaten in breda
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Breda heeft 86 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Breda is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Breda behoort tot de regio Breda. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Breda getoond daarna de kansen regiobreed.

123Boekhouden in Breda

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Breda. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

30ml Coffee Roasters in Breda

30ml Coffee Roasters is op zoek naar een ondernemer in Breda. 30ml Coffee Roasters is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

backWERK in Breda

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Breda. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Breda

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Breda. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Bakkertje Bol in Breda

Bakkertje Bol is op zoek naar een ondernemer in Breda. Bakkertje Bol is een food / brood & banket formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Breda

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Breda. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Bouwpartners in Breda

Bouwpartners is op zoek naar een ondernemer in Breda. Bouwpartners is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Breda

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Breda. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Breda

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Breda. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Breda

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Breda. BurgerBusiness is een food / horeca / fast food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Breda

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Breda. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Daisy's Ice Coffee and More in Breda

Daisy's Ice Coffee and More is op zoek naar een ondernemer in Breda. Daisy's Ice Coffee and More is een ijssalon / horeca formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info