franchisekansen
68 resultaten in breda
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Breda heeft 68 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Breda is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Breda behoort tot de regio Breda. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Breda getoond daarna de kansen regiobreed.

30ML Coffee & Food in Breda

30ML Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Breda. 30ML Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Anne&Max in Breda

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Breda. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 31 vestigingen.

Meer info

Anytime Fitness in Breda

Anytime Fitness is op zoek naar een ondernemer in Breda. Anytime Fitness is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 150 vestigingen.

Meer info

Autotaalglas in Breda

Autotaalglas is op zoek naar een ondernemer in Breda. Autotaalglas is een dienstverlening / automotive formule met momenteel 54 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Breda

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Breda. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info

BB Kitchen in Breda

BB Kitchen is op zoek naar een ondernemer in Breda. BB Kitchen is een horeca / fast food formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info
BodyBase franchise

BodyBase in Breda

BodyBase is op zoek naar een ondernemer in Breda. BodyBase is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Bufkes in Breda

Bufkes is op zoek naar een ondernemer in Breda. Bufkes is een lunchroom / horeca formule met momenteel 43 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake restaurants in Breda

Burger ’n Shake restaurants is op zoek naar een ondernemer in Breda. Burger ’n Shake restaurants is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake Express in Breda

Burger ’n Shake Express is op zoek naar een ondernemer in Breda. Burger ’n Shake Express is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Cafecito in Breda

Cafecito is op zoek naar een ondernemer in Breda. Cafecito is een lunchroom / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CAVAVIN in Breda

CAVAVIN is op zoek naar een ondernemer in Breda. CAVAVIN is een food / slijterij formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info