franchisekansen
55 resultaten in breda
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Breda heeft 55 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Breda is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Breda behoort tot de regio Breda. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Breda getoond daarna de kansen regiobreed.
123boekhouden

123Boekhouden in Breda

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Breda. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 13 vestigingen.

Meer info

30ml Coffee & Food in Breda

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Breda. 30ml Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

backWERK in Breda

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Breda. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Breda

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Breda. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Breda

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Breda. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Breda

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Breda. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Breda

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Breda. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Breda

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Breda. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Breda

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Breda. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 28 vestigingen.

Meer info

De Hypotheker in Breda

De Hypotheker is op zoek naar een ondernemer in Breda. De Hypotheker is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 181 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Breda

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Breda. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Breda

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Breda. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info