franchisekansen
29 resultaten in dokkum
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Dokkum? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Dokkum. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Dokkum getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Dokkum behoort tot de regio Dokkum. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Dokkum getoond daarna de kansen regiobreed.

Anytime Fitness in Dokkum

Anytime Fitness is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. Anytime Fitness is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 150 vestigingen.

Meer info

BB Kitchen in Dokkum

BB Kitchen is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. BB Kitchen is een horeca / fast food formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info

Bufkes in Dokkum

Bufkes is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. Bufkes is een lunchroom / horeca formule met momenteel 43 vestigingen.

Meer info

CAVAVIN in Dokkum

CAVAVIN is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. CAVAVIN is een food / slijterij formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Dokkum

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

DE STEENMASTERS in Dokkum

DE STEENMASTERS is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. DE STEENMASTERS is een dienstverlening / schoonmaak / hygiƫne formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info
Zwembad-Desjoyaux-franchise

Desjoyeux Zwembaden in Dokkum

Desjoyeux Zwembaden is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. Desjoyeux Zwembaden is een dienstverlening / overige dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info
Dominos_Pizza_experience_franchisegeven_franchisenemen

Domino's Pizza in Dokkum

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. Domino's Pizza is een horeca / fast food formule met momenteel 347 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Dokkum

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

FlexForces in Dokkum

FlexForces is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. FlexForces is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

iQ Coaches in Dokkum

iQ Coaches is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. iQ Coaches is een dienstverlening / zorg / coaching & training formule met momenteel 81 vestigingen.

Meer info

Kenneth Smit in Dokkum

Kenneth Smit is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. Kenneth Smit is een dienstverlening / coaching & training formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info