mijn franchisekansen
39 resultaten in dokkum
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Dokkum? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Dokkum. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Dokkum getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Dokkum behoort tot de regio Dokkum. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Dokkum getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee Roasters in Dokkum

30ml Coffee Roasters is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. 30ml Coffee Roasters is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

backWERK in Dokkum

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Dokkum

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Dokkum

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Decorette in Dokkum

Decorette is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. Decorette is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 50 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in Dokkum

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. Domino's Pizza is een horeca / fast food formule met momenteel 270 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Dokkum

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

Family in Dokkum

Family is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

The Power Community in Dokkum

The Power Community is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. The Power Community is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Instituut HIP in Dokkum

Instituut HIP is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. Instituut HIP is een dienstverlening / coaching & training formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info
Lincherie_mode_exclusief_ondermode

Lincherie in Dokkum

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. Lincherie is een mode / dames- & herenmode / body fashion & lingerie formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info
Monkey_Town_franchise_speelparadijs_kinderen

Monkey Town in Dokkum

Monkey Town is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. Monkey Town is een dienstverlening / speeltuin indoor formule met momenteel 42 vestigingen.

Meer info