franchisekansen
22 resultaten in dokkum
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Dokkum? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Dokkum. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Dokkum getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Dokkum behoort tot de regio Dokkum. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Dokkum getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee & Food in Dokkum

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. 30ml Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

backWERK in Dokkum

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Dokkum

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Dokkum

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Dokkum

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

Family in Dokkum

Family is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Maaltijd Compleet in Dokkum

Maaltijd Compleet is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. Maaltijd Compleet is een food / dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Meet & Ribs in Dokkum

Meet & Ribs is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. Meet & Ribs is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

NEXXT GYM in Dokkum

NEXXT GYM is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. NEXXT GYM is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info
restaurant Pannenkoe

Pannenkoe in Dokkum

Pannenkoe is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. Pannenkoe is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Dokkum

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 48 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Dokkum

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Dokkum. PostMasters is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / koerier & verzendservice formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info