mijn franchisekansen
53 resultaten in katwijk
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 53 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Katwijk. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Katwijk behoort tot de regio Uden-Veghel. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Katwijk getoond daarna de kansen regiobreed.

BRAM'S Gourmet Frites in Katwijk

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Katwijk

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Katwijk

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dean & David in Katwijk

Dean & David is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. Dean & David is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Katwijk

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Ekoplaza in Katwijk

Ekoplaza is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. Ekoplaza is een food / supermarkt formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Katwijk

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Katwijk

Expert is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

fit20 in Katwijk

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Katwijk

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Katwijk

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Katwijk

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info