mijn franchisekansen
47 resultaten in leiden
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Leiden heeft 47 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Leiden is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Leiden behoort tot de regio Leiden. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Leiden getoond daarna de kansen regiobreed.

Bakker Bart in Leiden

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Leiden

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Leiden. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Leiden

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Leiden

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Leiden. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Leiden

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Leiden. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Leiden

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Leiden

Expert is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Leiden

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Leiden

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Leiden

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Leiden. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Kaldi koffie en thee in Leiden

Kaldi koffie en thee is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Kaldi koffie en thee is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 30 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Leiden

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Leiden. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info