franchisekansen
69 resultaten in leiden
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Leiden heeft 69 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Leiden is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Leiden behoort tot de regio Leiden. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Leiden getoond daarna de kansen regiobreed.

Anytime Fitness in Leiden

Anytime Fitness is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Anytime Fitness is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 150 vestigingen.

Meer info

Autotaalglas in Leiden

Autotaalglas is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Autotaalglas is een dienstverlening / automotive formule met momenteel 54 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Leiden

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info

BB Kitchen in Leiden

BB Kitchen is op zoek naar een ondernemer in Leiden. BB Kitchen is een horeca / fast food formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info
BodyBase franchise

BodyBase in Leiden

BodyBase is op zoek naar een ondernemer in Leiden. BodyBase is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Budget Broodjes in Leiden

Budget Broodjes is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Budget Broodjes is een food / horeca / fast food / catering / brood & banket formule met momenteel 6 vestigingen.

Meer info

Bufkes in Leiden

Bufkes is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Bufkes is een lunchroom / horeca formule met momenteel 43 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake restaurants in Leiden

Burger ’n Shake restaurants is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Burger ’n Shake restaurants is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake Express in Leiden

Burger ’n Shake Express is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Burger ’n Shake Express is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Cafecito in Leiden

Cafecito is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Cafecito is een lunchroom / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CAVAVIN in Leiden

CAVAVIN is op zoek naar een ondernemer in Leiden. CAVAVIN is een food / slijterij formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Leiden

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info