mijn franchisekansen
86 resultaten in leiden
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Leiden heeft 86 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Leiden is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Leiden behoort tot de regio Leiden. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Leiden getoond daarna de kansen regiobreed.

123Boekhouden in Leiden

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Leiden. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

backWERK in Leiden

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Leiden. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakers Dough in Leiden

Bakers Dough is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Bakers Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Leiden

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Belisol in Leiden

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Leiden

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Leiden

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Leiden

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Leiden

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Leiden. BurgerBusiness is een food / horeca / fast food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Leiden

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Daisy's Ice Coffee and More in Leiden

Daisy's Ice Coffee and More is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Daisy's Ice Coffee and More is een ijssalon / horeca formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Leiden

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Leiden. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info