backWERK is een kwaliteits zelfbedienings foodconcept. In backWERK vestigingen worden heerlijke broodjes doorlopend vers gebakken en belegd met verse en huisgemaakte ingrediënten. Verder hebben wij warme en koude snacks, verse gemaakt sappen, smoothies en heerlijke (zelfgemaakte) zoetwaren in ons assortiment. Er zijn veel verschillende, heerlijk verse en natuurlijke producten tegen een eerlijke prijs. Voor ieder eetmoment van de dag is er keuze uit een verrassend assortiment. Meer dan 2 miljoen gasten per jaar genieten van al het lekkers dat wij dagelijks vers bereiden door consumptie in de vestiging zelf of door take-away.
Een backWERK franchisepartner is een rasechte ondernemer, heeft een hoge mate van affiniteit met eten en drinken, beschikt over verkooptalent, commerciële kennis en is bereid de handen uit de mouwen te steken. Daarnaast heb je talent in organiseren en werk je graag samen met mensen richting het gemeenschappelijk doel, namelijk onze gasten een hoge service laten beleven.
Bij backWERK kun je je droom als zelfstandig ondernemer werkelijkheid laten worden. backWERK biedt je daartoe een kant-en-klaar en jarenlang beproefd en succesvol businessmodel. Tot nu toe heeft geen van de partners zijn winkel moeten sluiten. Meer dan 230 franchisepartners kozen sinds 2003 voor backWERK en hebben het bedrijf samen sterk gemaakt. De tevredenheid van de franchisepartners en de constante, goede kwaliteit van onze producten tegen voordelige prijzen hebben talrijke onderscheidingen opgeleverd.
Activiteit: | backWERK is een kwaliteits selfservice foodconcept en staat bekend om zijn heerlijk verse en natuurlijke producten tegen een eerlijke prijs. In onze winkels kun je terecht voor ontbijt, lunch en/of koffie met iets lekkers. |
---|---|
Branche: | brood & banket - horeca - lunchroom |
Werkt met ondernemers sinds: | 2003 |
Entreegeld: | € 3.600 |
Jaarlijkse franchisefee: | 7,95% franchise fee |
Totale investering: | ca. € 320.000 |
Benodigd eigen vermogen: | Minimaal € 40.000 |
Gemiddelde omzet pv: | Wordt in persoonlijk gesprek bekend gemaakt. |
Type samenwerking: | Hard Franchise |
Lid nfv: | Ja |
Omschrijving training: | In overleg, voor opening 15 werkdagen verplichte training |
Hoe is de inkoop geregeld: | Centraal geregeld |
Verkoop oppervlakte: | 100 - 200 m² |
Locatie omschrijving: | A1 / A2 |
Verzorgingsgebied: | Vanaf 15.000 inwoners |