Belisol Groningen

Belisol Groningen

Ondernemer worden bij Belisol in Groningen

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Groningen.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Groningen

Groningen is onderdeel van de gemeente Groningen, binnen de provincie Groningen, en heeft 200.487 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €28.500. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Groningen een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €2.597.217.955. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Groningen op gemiddeld €157.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 3.2% van de mensen in Groningen een uitkering. Dit maakt dat in totaal 6.416 inwoners van Groningen een uitkering krijgen.

Groningen is een typische studentenstad met ruim 57.000 studenten. Het uitgaansleven telt vele cafés, voornamelijk rond de Grote Markt. Dit geeft de binnenstad een jong karakter. Groningen is en blijft tevens een handelsstad, met de laatste jaren een focus op de zakelijke dienstverlening. Verder staat Groningen bekend om zijn suikerindustrie. Het is de grootste suikerstad van Europa. De stad wordt goed ontsloten door de A7 en A28 en heeft een eigen spoorwegstation.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Groningen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Groningen.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Groningen

Provincie
Groningen
Gemeente
Groningen
Inwoners
200.487
Inkomen
€28.500
WOZ-waarde
€157.000