Belisol Leeuwarden

Belisol Leeuwarden

Ondernemer worden bij Belisol in Leeuwarden

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Leeuwarden

Leeuwarden is onderdeel van de gemeente Leeuwarden, binnen de provincie Friesland, en heeft 95.949 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €28.700. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Leeuwarden een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €1.251.698.318. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Leeuwarden op gemiddeld €135.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 4.7% van de mensen in Leeuwarden een uitkering. Dit maakt dat in totaal 4.510 inwoners van Leeuwarden een uitkering krijgen.

Leeuwarden heeft een uitgebreid winkelaanbod. Populaire winkelstraten zijn o.a. Nieuwestad, Wirdumerdijk, Wilhelminaplein en Voorstreek. Het Wilhelminaplein is flink op de schop gegaan en is hierdoor een deel van de binnenstad compleet veranderd. Aan de rand van het centrum zit De Centrale, een winkellocatie van 12.000 m³. In De Centrale zijn winkels met grotere verkoopoppervlaktes gevestigd en enkele speciaalzaken. In de komende jaren zal er nog eens 13.000 m²bijgebouwd worden. In Leeuwarden zijn ook veel kantoren gevestigd van grote dienstverleners als KPN, ING, ABN ARMO en ACHMEA. Leeuwarden kent 3 industrieterreinen: Leeuwarden West, Hemrik en Newtonpark, een nieuw industrieterrein aan de westkant van Leeuwarden. Belangrijke verkeersaders zijn A31 (Amsterdam), A32 (Zwolle), N31 (Emmen) en N355 (Groningen). De grootste inwonersgroep van Leeuwarden is 20 – 29 jaar. Dit komt omdat Leeuwarden een populaire studentenstad is.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Leeuwarden interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Leeuwarden.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Leeuwarden

Provincie
Friesland
Gemeente
Leeuwarden
Inwoners
95.949
Inkomen
€28.700
WOZ-waarde
€135.000