Belisol Heerlen

Belisol Heerlen

Ondernemer worden bij Belisol in Heerlen

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Heerlen.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Heerlen

Heerlen is onderdeel van de gemeente Heerlen, binnen de provincie Limburg, en heeft 87.437 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €28.200. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Heerlen een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €1.120.783.364. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Heerlen op gemiddeld €123.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 4.6% van de mensen in Heerlen een uitkering. Dit maakt dat in totaal 4.022 inwoners van Heerlen een uitkering krijgen.

Tussen het Schouwburgplein tot aan het NS-station zijn veel winkels te vinden in Heerlen. Daarnaast heeft de plaats twee winkelcentra. Daarnaast heeft Heerlen diverse recreatieve mogelijkheden als een theater en een bioscoop. Ook zijn er diverse grote retailers te vinden als IKEA en een woonboulevard.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Heerlen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Heerlen.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Heerlen

Provincie
Limburg
Gemeente
Heerlen
Inwoners
87.437
Inkomen
€28.200
WOZ-waarde
€123.000