Belisol Weert

Belisol Weert

Ondernemer worden bij Belisol in Weert

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Weert.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Weert

Weert is onderdeel van de gemeente Weert, binnen de provincie Limburg, en heeft 49.000 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €34.400. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Weert een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €766.181.818. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Weert op gemiddeld €211.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.7% van de mensen in Weert een uitkering. Dit maakt dat in totaal 2.303 inwoners van Weert een uitkering krijgen.

Weert is een stad in de provincie Limburg. De stad wordt ook wel de poort van Limburg genoemd. Weert grenst namelijk aan Noord-Brabant en België. Daarnaast ligt de stad ook bij de Peel en de Zuid-Willemsvaart. Weert is een industriestad. De sector industrie is goed voor veertig procent van de werkgelegenheid. Dit komt mede door de opkomst van de industrie door de aanleg van de Zuid-Willemsvaart en de spoorweg de IJzeren Rijn. Daarnaast speelt de stad vanwege de ligging tussen Zuidoost-Brabant en Limburg een belangrijke rol in de zakelijke dienstverlening. Weert beschikt over negen bedrijventerreinen. Weert kent een uitgebreid winkelbestand. Zowel overdekt als niet-overdekt. De stad heeft ondanks de groei van de afgelopen jaren toch de kleine winkels kunnen behouden. Weert ligt nabij de A2, de N292 en de N280.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Weert interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Weert.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Weert

Provincie
Limburg
Gemeente
Weert
Inwoners
49.000
Inkomen
€34.400
WOZ-waarde
€211.000