Bakker Bart Hendrik-Ido-Ambacht

Bakker Bart Hendrik-Ido-Ambacht

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Hendrik-Ido-Ambacht

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Hendrik-Ido-Ambacht.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht is gelegen in Zuid-Holland, en is onderdeel van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Er wonen ongeveer 29.448 mensen in Hendrik-Ido-Ambacht. De WOZ waarde van de woningen in Hendrik-Ido-Ambacht ligt gemiddeld op €215.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2020 van €270.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Hendrik-Ido-Ambacht op €39.100. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €36.500. In totaal hebben alle inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht een gezamenlijk inkomen van €523.371.273. Van alle inwoners hebben 3.3% een uitkering. In Hendrik-Ido-Ambacht een totaal van 972 inwoners.

Hendrik-Ido-Ambacht ligt aan de splitsing van de A15 en A16. Zo is de plaats goed verbonden met Rotterdam en Dordrecht. Hendrik-Ido-Ambacht is een religieuze plaats met veel kerken, veelal gereformeerd. Veel inwoners van de plaats forenzen naar de dichtbij liggende grote steden voor werk.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Hendrik-Ido-Ambacht interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Hendrik-Ido-Ambacht.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Hendrik-Ido-Ambacht

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Hendrik-Ido-Ambacht
Inwoners
29.448
Inkomen
€39.100
WOZ-waarde
€215.000