Bakker Bart Nijverdal

Bakker Bart Nijverdal

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Nijverdal

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Nijverdal.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Nijverdal

Nijverdal is gelegen in Overijssel, en is onderdeel van de gemeente Hellendoorn. Er wonen ongeveer 24.910 mensen in Nijverdal. De WOZ waarde van de woningen in Nijverdal ligt gemiddeld op €224.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Nijverdal op €34.700. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Nijverdal een gezamenlijk inkomen van €392.898.636. Van alle inwoners hebben 5% een uitkering. In Nijverdal een totaal van 1.246 inwoners.

Nijverdal ligt op de grens van Salland en Twente. De plaats heeft haar eigen spoorwegstation en ligt aan de N35. Winkelgelegenheden zijn verspreid over het centrum van Nijverdal. Met als hoofdstraat de Grotestraat.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Nijverdal interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Nijverdal.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Nijverdal

Provincie
Overijssel
Gemeente
Hellendoorn
Inwoners
24.910
Inkomen
€34.700
WOZ-waarde
€224.000