Used Products Roosendaal

Used Products Roosendaal

Ondernemer worden bij Used Products in Roosendaal

Used Products is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal.

In- en verkoop van tweedehands artikelen, nieuwe artikelen en partij-goederen. Tevens bieden we een unieke terugkoopmogelijkheid aan. Klanten kunnen beschikken over direct contant geld met de mogelijkheid hun product weer terug te kopen.

Over Roosendaal

Roosendaal ligt in de gemeente Roosendaal, in Noord-Brabant. In Roosendaal wonen ongeveer 67.540 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €33.900. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Roosendaal ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Roosendaal dus zo’n €1.040.730.000. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €204.000 is in Roosendaal. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Roosendaal ligt dit dus lager. In Roosendaal hebben 4.9% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 3.309 uitkomt.

Roosendaal vervult door zijn ligging aan de spoorlijn Amsterdam-Brussel een belangrijke internationale logistieke functie. Door de strategische ligging langs de A17 en de A58 en de havens van Rotterdam, Antwerpen, Terneuzen en Vlissingen vestigden zich in Roosendaal een aantal logistieke en transportbedrijven. Sinds 1970 bloeide ook de dienstencentrum en de detailhandel op. Zo vestigden zich 120 modewinkels in Roosendaal. In het centrum bevinden zich de overdekte winkelcentra de Roselaar, Biggelaar en Passage. Aan de westkant bevindt zich sinds 2006 het factory outlet center Rosada.

Er zijn naast Used Products ook nog andere franchiseformules waarvoor Roosendaal interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Roosendaal.

duurzame gebruikte goederen branche informatie

Franchiseformule Used Products valt binnen de branche duurzame gebruikte goederen.

Vestigingen Used Products

Gegevens Roosendaal

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Roosendaal
Inwoners
67.540
Inkomen
€33.900
WOZ-waarde
€204.000