De Beren restaurants Veldhoven

De Beren restaurants Veldhoven

Ondernemer worden bij De Beren restaurants in Veldhoven

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven.

De Beren is een horecaketen met restaurants door heel Nederland

Over Veldhoven

Veldhoven is onderdeel van de gemeente Veldhoven, binnen de provincie Noord-Brabant, en heeft 44.348 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €37.300. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Veldhoven een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €751.900.182. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Veldhoven op gemiddeld €254.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 3.9% van de mensen in Veldhoven een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.730 inwoners van Veldhoven een uitkering krijgen.

Veldhoven is een plaats in de provincie Noord-Brabant. Veldhoven ligt nabij Eindhoven, Eersel en Waalre. Veldhoven heeft de economische stimulans vooral te danken aan het nabijgelegen Eindhoven. Eindhoven is een stad met veel bedrijvigheid op technologisch gebied. Verder concentreert de bedrijvigheid van Veldhoven zich op industrieterrein De Run. Veldhoven is makkelijk bereikbaar via de Randweg Eindhoven. De meeste winkels in Veldhoven bevinden zich aan de Meent, de Pleintjes, het Meiveld, de Kromstraat of De Run.

Er zijn naast De Beren restaurants ook nog andere franchiseformules waarvoor Veldhoven interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Veldhoven.

eetcafé & restaurant branche informatie

Franchiseformule De Beren restaurants valt binnen de branche eetcafé & restaurant. De branche eetcafé en restaurant valt onder horeca en kent een verscheidenheid aan ondernemingen. Het marktaandeel van restaurants is circa 28% in de foodservicemarkt (eten buitenshuis). Enkele bekende formules die actief zijn in de branche zijn De Beren Restaurants, eazie, Humprey Restaurants en Subway.

De branche profiteert optimaal van de aantrekkende economie, onder meer door hogere consumentenbestedingen, een aantrekkende zakelijke vraag en meer toerisme. Circa 31% van al het voedsel, eten consumenten buitenhuis, 69% van al het voedsel is afkomstig uit de foodretail (supermarkten en speciaalzaken).

De consument blijft kritisch op zijn uitgaven en laat zich steeds meer leiden door kortingsacties en de nieuwste trends, waaronder de toenemende behoefte aan gemak en de toenemende aandacht aan verse, gezonde en lekkere maaltijden. De consument heeft vaak weinig tijd, wil flexibel zijn en wil eten of drinken waar en wanneer het hem uitkomt. Hierdoor vinden er verschuivingen van de vraag plaats naar andere, veelal branchevreemde aanbieders. Detaillisten integreren food concepten in hun winkels om meer klantbeleving te creëren en de verblijfsduur in het hun winkels te verlegen. Ook vanuit de supermarkten neemt de concurrentie toe. Zij kunnen, vanwege hun inkoopvolume, producten tegen een veel lagere prijs inkopen en zien kansen in de toenemende behoefte aan gemak bij de consument. Door de bovenstaande trends neemt ook het online thuisbezorgdiensten en leveranciers van maaltijdboxen sterk toe. Dit remt dan ook de trendmatige groei van de buitenhuisconsumptie.

Ondertussen groeit ook in de sector zelf het aanbod van eetcafés en restaurants. Kwaliteit en gastheerschap worden steeds vaker een vanzelfsprekendheid en geen onderscheidende factor. Daarnaast is de locatie in combinatie met het juiste concept doorslaggevend in de mate van succes.

Bron: ABN Amro Insights, Rabobank Cijfers & Trends

Vestigingen De Beren restaurants

Gegevens Veldhoven

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Veldhoven
Inwoners
44.348
Inkomen
€37.300
WOZ-waarde
€254.000