Mitra Vlissingen

Mitra Vlissingen

Ondernemer worden bij Mitra in Vlissingen

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Vlissingen

Vlissingen ligt in de gemeente Vlissingen, in . In Vlissingen wonen ongeveer 44.450 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €30.200. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Vlissingen ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Vlissingen dus zo’n €610.177.273. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €153.000 is in Vlissingen. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Vlissingen ligt dit dus lager. In Vlissingen hebben 4.5% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 2.000 uitkomt.

Vlissingen is een stad in de provincie Zeeland, gelegen aan de noordzijde van de monding van de Westerschelde. De stad beschikt over boulevards, het Nollestrand en het Badstrand. Dit trekt jaarlijks veel toeristen en Vlissingers. Daarnaast trekt het Bevrijdingsfestival Zeeland en het Film by the Sea festival vele bezoekers naar de stad. Vlissingen beschikt over een uitgebreid winkelbestand. De meeste winkels bevinden zich aan de Walstraat, de Scheldestraat, het Scheldeplein, de Lange Zelke, de Spuistraat en de St. Jacobsstraat. Vlissingen is goed bereikbaar per trein en per auto. De stad beschikt over twee stations en is gelegen aan de N288. Vlissingen staat ook bekend als havenstad. Vlissingen is de derde haven van Nederland.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Vlissingen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Vlissingen.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Vlissingen

Gemeente
Vlissingen
Inwoners
44.450
Inkomen
€30.200
WOZ-waarde
€153.000