eismann Alkmaar

eismann in regio Alkmaar

Ondernemer worden bij eismann in regio Alkmaar

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Alkmaar.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Alkmaar

Binnen de regio Alkmaar zijn er 146.150 mensen woonachtig, waarvan 27.265 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 27265 146150% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Alkmaar zijn verdeeld over 66.745 huishoudens, waarvan 21.865 huishoudens met kinderen en 44.895 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,3.

Hoofdplaats binnen deze regio is Alkmaar. Een groot aantal omliggende dorpen als Stompetoren en Heiloo maken daarnaast ook hier onderdeel van uit. Alkmaar is direct ook het meest dichtbevolkte gebied in deze regio. Alle andere plaatsen binnen de regio hebben een sterk landelijk karakter. Belangrijkste verkeersaders binnen de regio zijn de A9 en de N9. Door de aanwezigheid van het AZ voetbalstadion, ontvangt de regio ook veel periodiek toerisme.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Alkmaar interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Alkmaar.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Alkmaar

Postcode
1800 - 1899
Inwoners
146.150
Huishoudens
66.745