Seniorenkrant Almelo-Vriezenveen

Seniorenkrant in regio Almelo-Vriezenveen

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Almelo-Vriezenveen

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Almelo-Vriezenveen.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Almelo-Vriezenveen

In de regio Almelo-Vriezenveen wonen er zo’n 184.305 mensen. Hiervan zijn er 24.570 van buitenlandse komaf, oftewel 24570 184305%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Almelo-Vriezenveen zijn de inwoners verdeeld over 73.605 huishoudens. Hiervan hebben 30.320 kinderen, en 43.275 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Almelo-Vriezenveen is 2,7.

Deze regio ligt nabij de Duitse grens. De belangrijkste plaatsen binnen deze regio zijn Almelo en Vriezenveen. Dwars door de regio loopt de N36 en de N35 die aansluiten op de A1 en de A35. Almelo is de grootste plaats binnen deze regio. Almelo kent veel bedrijvigheid. Naast de vele bedrijventerreinen die de stad kent, maakt ook de haven een stabiele groei door. Almelo kent bedrijven in de logistiek, transport, distributie en industrie.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Almelo-Vriezenveen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Almelo-Vriezenveen.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Almelo-Vriezenveen

Postcode
7600 - 7699
Inwoners
184.305
Huishoudens
73.605