eismann Alphen a.d. Rijn

eismann in regio Alphen a.d. Rijn

Ondernemer worden bij eismann in regio Alphen a.d. Rijn

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Alphen a.d. Rijn.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Alphen a.d. Rijn

Binnen de regio Alphen a.d. Rijn zijn er 172.725 mensen woonachtig, waarvan 36.180 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 36180 172725% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Alphen a.d. Rijn zijn verdeeld over 68.665 huishoudens, waarvan 29.895 huishoudens met kinderen en 38.780 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,5.

Alphen aan de Rijn is de enige grote stad en plaats binnen de regio. Andere plaatsen binnen de regio worden veelal gekenmerkt als woonkernen. Het gebied heeft een groot industrieterrein nabij Alphen met een kenmerkend 135 meter hoge zendmast. Ten westen in de regio ligt de A4 en andere belangrijke verkeersaders zijn de N11 en N207.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Alphen a.d. Rijn interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Alphen a.d. Rijn.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Alphen a.d. Rijn

Postcode
2400 - 2499
Inwoners
172.725
Huishoudens
68.665