eismann Gouda

eismann in regio Gouda

Ondernemer worden bij eismann in regio Gouda

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Gouda.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Gouda

Binnen de regio Gouda zijn er 122.955 mensen woonachtig, waarvan 21.980 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 21980 122955% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Gouda zijn verdeeld over 52.055 huishoudens, waarvan 19.110 huishoudens met kinderen en 32.925 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,4.

De regio ligt in het stedelijk gebied van de Randstad. De grootste stad binnen de regio is Gouda en heeft een regiofunctie binnen het Groene Hart. In de binnenstad van Gouda is er een verscheidenheid aan winkels te vinden. De stad is al sinds enige eeuwen bekend om zijn markten, waaronder de beroemde kaasmarkt. Een andere grote stad binnen de regio is Reeuwijk. In Reeuwijk is het winkelcentrum Miereakker te vinden. De regio is goed bereikbaar via de A12 en de N207.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Gouda interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Gouda.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Gouda

Postcode
2800 - 2899
Inwoners
122.955
Huishoudens
52.055