eismann Ijsselstein-Woerden

eismann in regio Ijsselstein-Woerden

Ondernemer worden bij eismann in regio Ijsselstein-Woerden

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Ijsselstein-Woerden.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Ijsselstein-Woerden

Binnen de regio Ijsselstein-Woerden zijn er 227.120 mensen woonachtig, waarvan 38.480 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 38480 227120% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Ijsselstein-Woerden zijn verdeeld over 92.850 huishoudens, waarvan 38.170 huishoudens met kinderen en 54.635 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,5.

Binnen de regio is Nieuwegein de grootste stad. De stad heeft een groot winkelcentrum, genaamd City Plaza, met meer dan 150 winkels. De regio bestaat verder uit diverse grote steden waaronder Woerden en IJsselstein en dorpskernen waar men terecht kan voor de dagelijkse boodschappen. Het historische stadshart van Woerden biedt zowel bijzondere en lokale winkels als grote winkelketens. Van oudsher van Woerden met name bekend om de dakpan- en steenindustrie. De regio is goed bereikbaar via de A2 en de A12.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Ijsselstein-Woerden interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Ijsselstein-Woerden.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Ijsselstein-Woerden

Postcode
3400 - 3499
Inwoners
227.120
Huishoudens
92.850