Gastouderbureau Het Liefbeestje Deventer-Nijverdal

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Deventer-Nijverdal

Ondernemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Deventer-Nijverdal

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio Deventer-Nijverdal.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheidt door een warm en persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Met trots bieden zij hun eigen succesvolle en exclusieve thematisch programma STIP.

Over regio Deventer-Nijverdal

Deventer-Nijverdal is een regio met ongeveer 237.280 inwoners. 31.865 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 98.350 huishoudens met kinderen, en 61.200 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 98.350 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Deventer-Nijverdal is 2,5. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Een groot deel van deze regio is gelegen aan de IJssel. De belangrijkste plaatsen binnen deze regio zijn Deventer en Nijverdal. Deventer is grootste plaats in de regio. De stad is van oudsher bekend van de uitgeverijen. Diverse grote uitgeverijen en drukkerijen zoals Wolters Kluwer en Roto Smeets hebben een vestiging in de handelsstad. Belangrijke verkeersader die door deze regio loopt is de A1. Verder bevindt zich ook nog een natuurgebied in deze regio: De Sallandse Heuvelrug.

Er zijn naast Gastouderbureau Het Liefbeestje ook nog andere franchiseformules waarvoor Deventer-Nijverdal interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Deventer-Nijverdal.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule Gastouderbureau Het Liefbeestje valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gegevens Deventer-Nijverdal

Postcode
7400 - 7499
Inwoners
237.280
Huishoudens
98.350