eismann Enkhuizen-Hoorn

eismann in regio Enkhuizen-Hoorn

Ondernemer worden bij eismann in regio Enkhuizen-Hoorn

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Enkhuizen-Hoorn.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Enkhuizen-Hoorn

Binnen de regio Enkhuizen-Hoorn zijn er 189.415 mensen woonachtig, waarvan 26.380 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 26380 189415% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Enkhuizen-Hoorn zijn verdeeld over 79.860 huishoudens, waarvan 30.435 huishoudens met kinderen en 49.430 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,5.

Binnen deze regio zijn Enkhuizen en Hoorn de grootste plaatsen. De Regio is gelegen aan het IJsselmeer. Belangrijkste verkeersaders zijn de A7, N302 en de N240. In deze regio is veel waterlandschap te vinden. Hoorn is zeer actief op het gebied van zeevaart. Historische panden en oude havens zijn kenmerkend voor deze plaats. Ook Enkhuizen is zeer actief op het gebied van zeevaart. Er zijn veel recreatieve mogelijkheden aan het IJsselmeer.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Enkhuizen-Hoorn interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Enkhuizen-Hoorn.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Enkhuizen-Hoorn

Postcode
1600 - 1699
Inwoners
189.415
Huishoudens
79.860