eismann Heerlen-Kerkrade

eismann in regio Heerlen-Kerkrade

Ondernemer worden bij eismann in regio Heerlen-Kerkrade

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Heerlen-Kerkrade.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Heerlen-Kerkrade

Binnen de regio Heerlen-Kerkrade zijn er 181.615 mensen woonachtig, waarvan 49.420 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 49420 181615% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Heerlen-Kerkrade zijn verdeeld over 87.725 huishoudens, waarvan 26.805 huishoudens met kinderen en 60.925 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,2.

De regio is van oudsher bekend vanwege zijn mijnindustrie. Binnen de regio is Heerlen de grootste stad. Het centrum van Heerlen biedt een grote diversiteit aan winkel- en horecavoorzieningen. Een andere plaats binnen de regio is Kerkrade. Kerkrade maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband plusregio Parkstad Limburg. Dorpen waar men terecht kan voor de dagelijkse boodschappen binnen de regio zijn onder andere Schinveld, Oirsbeek en Amstenrade. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A76, de E314 en de N299.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Heerlen-Kerkrade interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Heerlen-Kerkrade.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Heerlen-Kerkrade

Postcode
6400 - 6499
Inwoners
181.615
Huishoudens
87.725