eismann Venlo

eismann in regio Venlo

Ondernemer worden bij eismann in regio Venlo

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Venlo.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Venlo

Binnen de regio Venlo zijn er 185.800 mensen woonachtig, waarvan 34.260 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 34260 185800% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Venlo zijn verdeeld over 79.170 huishoudens, waarvan 29.095 huishoudens met kinderen en 50.125 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,4.

De regio is gelegen tegen de Duitse grens. Binnen de regio is Venlo de grootste stad. Venlo is een handels-, transport- en industriestad. De historische stad is het centrum voor de wijde omgeving alsmede koopcentrum voor het naburige Duitse Ruhrgebied. In de rest van de regio zijn diverse dorpen te vinden waar men terecht kan bij het buurtcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A73 en de N271.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Venlo interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Venlo.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Venlo

Postcode
5900 - 5999
Inwoners
185.800
Huishoudens
79.170