eismann Sittard-Geleen

eismann in regio Sittard-Geleen

Ondernemer worden bij eismann in regio Sittard-Geleen

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Sittard-Geleen.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Sittard-Geleen

Binnen de regio Sittard-Geleen zijn er 174.470 mensen woonachtig, waarvan 32.065 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 32065 174470% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Sittard-Geleen zijn verdeeld over 78.820 huishoudens, waarvan 26.560 huishoudens met kinderen en 52.240 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,2.

Binnen de regio is één van de oudste plaatsen van Nederland te vinden, Sittard. Sittard is tevens de grootste stad binnen de regio. De stad wordt ingeklemd tussen twee rijksgrenzen, namelijk Duitsland en België. Sittard heeft een historisch winkelcentrum met een groot aanbod aan winkel- en horecavoorzieningen. Een andere grote stad binnen de regio is Geleen. Geleen telt diverse winkelstraten en heeft een grote publiekstrekker, de wekelijkse zaterdagmarkt. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A2 en de N276.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Sittard-Geleen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Sittard-Geleen.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Sittard-Geleen

Postcode
6100 - 6199
Inwoners
174.470
Huishoudens
78.820