eismann Veldhoven-Valkenswaard

eismann in regio Veldhoven-Valkenswaard

Ondernemer worden bij eismann in regio Veldhoven-Valkenswaard

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Veldhoven-Valkenswaard.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Veldhoven-Valkenswaard

Binnen de regio Veldhoven-Valkenswaard zijn er 168.585 mensen woonachtig, waarvan 18.715 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 18715 168585% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Veldhoven-Valkenswaard zijn verdeeld over 70.390 huishoudens, waarvan 26.030 huishoudens met kinderen en 44.375 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,4.

De nabijheid van de stad Eindhoven betekent voor de regio een grote economische stimulans, met name voor de grootste stad binnen de regio Veldhoven. Veldhoven biedt een groot overdekt winkelcentrum met een groot aanbod aan winkel- en horecavoorzieningen. Een andere grote plaats binnen de regio is Valkenswaard. In het centrum van Valkenswaard zijn zowel grote als speciaalzaken te vinden. In en rondom het centrum zijn er gratis parkeergelegenheden te vinden. De regio is goed bereikbaar via de A2 en de N69.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Veldhoven-Valkenswaard interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Veldhoven-Valkenswaard.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Veldhoven-Valkenswaard

Postcode
5500 - 5599
Inwoners
168.585
Huishoudens
70.390