eismann Eindhoven

eismann in regio Eindhoven

Ondernemer worden bij eismann in regio Eindhoven

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Eindhoven.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Eindhoven

Binnen de regio Eindhoven zijn er 323.320 mensen woonachtig, waarvan 77.450 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 77450 323320% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Eindhoven zijn verdeeld over 153.905 huishoudens, waarvan 46.590 huishoudens met kinderen en 107.315 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,2.

De grootste stad binnen de regio is Eindhoven, dit gebied mag zich met 160 winkels het grootste wijk-winkelcentrum buiten de Randstad noemen. Daarnaast fungeert Eindhoven als het centrum van technologie in het zuiden van Nederland en heeft Eindhoven een eigen luchthaven. De rest van de regio bestaat uit dorpen en steden met diverse buurt- en winkelcentra. De omgeving kenmerkt zich door oude cultuurgebieden en natuurschoon. De regio is goed bereikbaar via A270, de A2 en de A58.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Eindhoven interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Eindhoven.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Eindhoven

Postcode
5600 - 5699
Inwoners
323.320
Huishoudens
153.905