Seniorenkrant Zwolle-Nunspeet

Seniorenkrant in regio Zwolle-Nunspeet

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Zwolle-Nunspeet

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Zwolle-Nunspeet.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Zwolle-Nunspeet

In de regio Zwolle-Nunspeet wonen er zo’n 216.650 mensen. Hiervan zijn er 24.050 van buitenlandse komaf, oftewel 24050 216650%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Zwolle-Nunspeet zijn de inwoners verdeeld over 91.885 huishoudens. Hiervan hebben 33.325 kinderen, en 58.545 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Zwolle-Nunspeet is 2,5.

Deze regio ligt aan het natuurgebied de Hoge Veluwe. Belangrijke plaatsen binnen deze regio zijn Zwolle en Nunspeet. Zwolle is de grootste plaats in deze regio. De stad ligt aan het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht. De stad staat bekend als groenste omgeving van Nederland. Zwolle is een belangrijk knooppunt voor auto- en treinverkeer. Daarnaast beschikt Zwolle over een uitgebreid winkelaanbod. De belangrijkste verkeersaders die door deze regio lopen zijn de A50 en de A28.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Zwolle-Nunspeet interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zwolle-Nunspeet.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Zwolle-Nunspeet

Postcode
8000 - 8099
Inwoners
216.650
Huishoudens
91.885