Seniorenkrant Emmeloord-Steenwijk

Seniorenkrant in regio Emmeloord-Steenwijk

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Emmeloord-Steenwijk

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Emmeloord-Steenwijk.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Emmeloord-Steenwijk

In de regio Emmeloord-Steenwijk wonen er zo’n 119.710 mensen. Hiervan zijn er 9.690 van buitenlandse komaf, oftewel 9690 119710%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Emmeloord-Steenwijk zijn de inwoners verdeeld over 47.545 huishoudens. Hiervan hebben 18.880 kinderen, en 28.670 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Emmeloord-Steenwijk is 2,5.

In deze regio liggen veel natuurgebieden. Deze regio is ook zeer waterrijk. Het grootste natuurgebied binnen deze regio is het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. De grootste plaatsen in deze regio zijn Urk, Emmeloord en Steenwijk. Emmeloord is de grootste plaats in deze regio. Emmeloord vervult een centrumfunctie voor omliggende dorpen als: Bant, Creil, Ens, Espel, Kraggenburg, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Rutten en Tollebeek. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de A6 en de A32.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Emmeloord-Steenwijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Emmeloord-Steenwijk.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Emmeloord-Steenwijk

Postcode
8300 - 8399
Inwoners
119.710
Huishoudens
47.545