Belisol Ede

Belisol Ede

Ondernemer worden bij Belisol in Ede

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Ede.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Ede

Ede is onderdeel van de gemeente Ede, binnen de provincie Gelderland, en heeft 67.144 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €36.400. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Ede een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €1.110.928.000. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Ede op gemiddeld €233.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 3.4% van de mensen in Ede een uitkering. Dit maakt dat in totaal 2.283 inwoners van Ede een uitkering krijgen.

Ede is een middelgrote plaats gelegen in de Gelderse Veluwe. Ede is gelegen aan de spoorlijn Utrecht – Arnhem. Verder heeft het een rijke historie van WOII. Qua retail is Ede waarschijnlijk het meest bekend van de grote bioscoop Cinemec.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Ede interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Ede.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Ede

Provincie
Gelderland
Gemeente
Ede
Inwoners
67.144
Inkomen
€36.400
WOZ-waarde
€233.000