Belisol Tiel

Belisol Tiel

Ondernemer worden bij Belisol in Tiel

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Tiel.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Tiel

Tiel is onderdeel van de gemeente Tiel, binnen de provincie Gelderland, en heeft 41.469 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €33.600. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Tiel een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €633.344.727. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Tiel op gemiddeld €195.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 4.5% van de mensen in Tiel een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.866 inwoners van Tiel een uitkering krijgen.

Tiel is een stad in de provincie Gelderland. Het is gelegen tussen de rivier de Waal, de Linge en het Amsterdam-Rijnkanaal. Tiel is vanouds een handelsstad en vervult daarnaast een centrumfunctie voor de regio Rivierenland. De handelsstad beschikt over het grootste gebied bedrijventerreinen in Midden-Nederland. Het belangrijkste bedrijventerrein in Tiel is bedrijvenpark Medel. Daarnaast heeft Tiel ook een uitgebreid winkelcentrum. Het winkelcentrum van Tiel beschikt over meer dan 200 winkels. Tiel heeft ook groot aanbod van horecagelegenheden. Op het plein in de historische binnenstad zijn cafés, restaurants, lunchrooms, bistro’s en terrassen te vinden.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Tiel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Tiel.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Tiel

Provincie
Gelderland
Gemeente
Tiel
Inwoners
41.469
Inkomen
€33.600
WOZ-waarde
€195.000