Belisol Zaandam

Belisol Zaandam

Ondernemer worden bij Belisol in Zaandam

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Zaandam.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Zaandam

Zaandam is onderdeel van de gemeente Zaanstad, binnen de provincie Noord-Holland, en heeft 73.685 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €33.300. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Zaandam een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €1.115.322.955. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Zaandam op gemiddeld €177.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 3.8% van de mensen in Zaandam een uitkering. Dit maakt dat in totaal 2.800 inwoners van Zaandam een uitkering krijgen.

Zaandam ligt aan weerszijden van de Zaan en is qua inwonersaantal de grootste plaats binnen de gemeente Zaanstad. Sinds 2008 is Zaandam begonnen met een nieuwe inrichting in het centrum. Het winkelgebied is fors uitgebreid en er zijn veel eetgelegenheden bij gekomen. De stad is centraal gelegen aan de A7 en de A8 en beschikt over twee spoorwegstations.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Zaandam interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zaandam.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Zaandam

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Zaanstad
Inwoners
73.685
Inkomen
€33.300
WOZ-waarde
€177.000