Belisol Purmerend

Belisol Purmerend

Ondernemer worden bij Belisol in Purmerend

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Purmerend.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Purmerend

Purmerend is onderdeel van de gemeente Purmerend, binnen de provincie Zuid-Holland, en heeft 80.000 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €34.400. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Purmerend een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €1.250.909.091. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Purmerend op gemiddeld €189.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 3.9% van de mensen in Purmerend een uitkering. Dit maakt dat in totaal 3.120 inwoners van Purmerend een uitkering krijgen.

Purmerend is een stad in de regio Waterland en is centraal gelegen aan de A7. De stad in gunstig gelegen ten opzichte van Amsterdam en is goed bereikbaar via het openbaar vervoerd. Hierdoor is Purmerend geliefd bij forenzen. Purmerend noemt zich met recht al jarenlang Marktstad. In de autoluwe binnenstad zijn diverse winkel- en horecavoorzieningen te vinden.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Purmerend interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Purmerend.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Purmerend

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Purmerend
Inwoners
80.000
Inkomen
€34.400
WOZ-waarde
€189.000