ViaViela Delft-Naaldwijk

ViaViela in regio Delft-Naaldwijk

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Delft-Naaldwijk

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Delft-Naaldwijk.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Delft-Naaldwijk

In de regio Delft-Naaldwijk wonen er zo’n 294.440 mensen. Hiervan zijn er 55.195 van buitenlandse komaf, oftewel 55195 294440%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Delft-Naaldwijk zijn de inwoners verdeeld over 129.535 huishoudens. Hiervan hebben 46.245 kinderen, en 83.290 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Delft-Naaldwijk is 2,4.

Een groot deel van de regio is gelegen aan de Noordzee. De grootste stad binnen de regio is Delft. De van oudsher industriestad profileert zich tegenwoordig met de aanwezigheid van een technische universiteit en twee onderzoeksinstituten als kennisstad. De stad biedt een historische binnenstad met diverse winkelcentra en horecavoorzieningen. Delft wordt omringd door diverse dorpen waaronder Nootdorp en Den Hoorn. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A4 en de A20.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Delft-Naaldwijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Delft-Naaldwijk.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Delft-Naaldwijk

Postcode
2600 - 2699
Inwoners
294.440
Huishoudens
129.535