ViaViela Schiedam-Hoogvliet

ViaViela in regio Schiedam-Hoogvliet

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Schiedam-Hoogvliet

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Schiedam-Hoogvliet.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Schiedam-Hoogvliet

In de regio Schiedam-Hoogvliet wonen er zo’n 271.130 mensen. Hiervan zijn er 73.350 van buitenlandse komaf, oftewel 73350 271130%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Schiedam-Hoogvliet zijn de inwoners verdeeld over 123.495 huishoudens. Hiervan hebben 42.595 kinderen, en 80.945 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Schiedam-Hoogvliet is 2,2.

Een groot deel van de regio maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag en is gelegen aan de Nieuwe Maas. De grootste steden binnen de regio zijn Schiedam, Vlaardingen en Hoogvliet. Deze plaatsen bieden diverse winkelcentra voor een ruim aanbod aan winkels en horecavoorzieningen. Naast een overdekt winkelcentrum heeft Schiedam ook een historische binnenstad met zowel grote winkelketens als speciaalzaken te bieden. De regio is goed bereikbaar via de A4 en de A20.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Schiedam-Hoogvliet interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Schiedam-Hoogvliet.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Schiedam-Hoogvliet

Postcode
3100 - 3199
Inwoners
271.130
Huishoudens
123.495