Seniorenkrant Doetinchem

Seniorenkrant in regio Doetinchem

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Doetinchem

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Doetinchem.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Doetinchem

In de regio Doetinchem wonen er zo’n 134.130 mensen. Hiervan zijn er 16.935 van buitenlandse komaf, oftewel 16935 134130%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Doetinchem zijn de inwoners verdeeld over 56.225 huishoudens. Hiervan hebben 20.990 kinderen, en 35.265 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Doetinchem is 2,5.

Dwars door deze regio loopt de Oude IJssel. De belangrijke verkeersaders binnen deze regio zijn de A18, N316, N317 en de N813. De grootste plaats in deze regio is Doetinchem. Doetinchem vervult een regiofunctie. Het centrum van Doetinchem beschikt over een uitgebreid winkelbestand. Hier zijn ook de grote winkelketens gevestigd. Doetinchem is vanwege de vele voorzieningen uitgegroeid tot het centrum van de Achterhoek.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Doetinchem interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Doetinchem.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Doetinchem

Postcode
7000 - 7099
Inwoners
134.130
Huishoudens
56.225