eismann Dordrecht-Papendrecht

eismann in regio Dordrecht-Papendrecht

Ondernemer worden bij eismann in regio Dordrecht-Papendrecht

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Dordrecht-Papendrecht.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Dordrecht-Papendrecht

Binnen de regio Dordrecht-Papendrecht zijn er 266.140 mensen woonachtig, waarvan 53.660 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 53660 266140% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Dordrecht-Papendrecht zijn verdeeld over 115.890 huishoudens, waarvan 41.775 huishoudens met kinderen en 74.115 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,4.

De regio is met gemiddeld 2.000 inwoners per km² een dichtbevolkte regio en is grotendeels gelegen aan de Beneden Merwede. De regio bestaat uit diverse grote steden waaronder Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Sliedrecht. Dordrecht heeft de grootste binnenstad van de regio met diverse winkel- en horecavoorzieningen. In de regio zijn diverse winkelcentra te vinden waar men terecht kan voor een dagje shoppen en voor de dagelijkse boodschappen. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A15, de A16 en de N3.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Dordrecht-Papendrecht interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Dordrecht-Papendrecht.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Dordrecht-Papendrecht

Postcode
3300 - 3399
Inwoners
266.140
Huishoudens
115.890