eismann Gorinchem

eismann in regio Gorinchem

Ondernemer worden bij eismann in regio Gorinchem

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Gorinchem.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Gorinchem

Binnen de regio Gorinchem zijn er 111.405 mensen woonachtig, waarvan 12.365 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 12365 111405% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Gorinchem zijn verdeeld over 44.510 huishoudens, waarvan 18.120 huishoudens met kinderen en 26.405 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,6.

De regio is grotendeels gelegen aan de Waal. Binnen de regio is Gorinchem de grootste stad. In het centrum van Gorinchem ligt de goed bewaarde vestingstad. In de binnenstad zijn zowel grote winkelketens als speciaalzaken te vinden. De rest van de regio bestaat met name uit diverse dorpen waaronder Meerkerk, Uitwijk en Leerbroek. De meeste dorpen bieden een buurtcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A27 en de N322.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Gorinchem interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Gorinchem.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Gorinchem

Postcode
4200 - 4299
Inwoners
111.405
Huishoudens
44.510