eismann Waalwijk

eismann in regio Waalwijk

Ondernemer worden bij eismann in regio Waalwijk

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Waalwijk.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Waalwijk

Binnen de regio Waalwijk zijn er 152.980 mensen woonachtig, waarvan 20.195 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 20195 152980% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Waalwijk zijn verdeeld over 63.555 huishoudens, waarvan 24.315 huishoudens met kinderen en 39.210 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,5.

Binnen de regio zijn er diverse trekpleisters te vinden, waaronder attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel. Rondom de Efteling zijn diverse accommodaties en horecavoorzieningen te vinden. Waalwijk wordt gekenmerkt als winkelstad binnen de regio met zowel grote winkelketens als kleine speciaalzaken. In de andere plaatsen binnen de regio kan men terecht voor de dagelijkse boodschappen. Historisch gezien was de leder- en schoenindustrie belangrijk voor de regio. De regio is goed bereikbaar via de A59 en de N261.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Waalwijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Waalwijk.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Waalwijk

Postcode
5100 - 5199
Inwoners
152.980
Huishoudens
63.555