eismann Grouw

eismann in regio Grouw

Ondernemer worden bij eismann in regio Grouw

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Grouw.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Grouw

Binnen de regio Grouw zijn er 65.555 mensen woonachtig, waarvan 3.995 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 3995 65555% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Grouw zijn verdeeld over 27.285 huishoudens, waarvan 10.370 huishoudens met kinderen en 16.955 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,5.

De stad Leeuwarden is de grootste plaats van regio Leeuwarden en tevens de grootste stad van Friesland. Net buiten Leeuwarden is er een vliegveld. De stad heeft een aantal industriegebieden, die te vinden zijn aan de oost- en westkant van de stad. Belangrijke sectoren van de stad zijn financiële en zakelijke dienstverlening. In het centrum zijn de populaire winkelstraten te vinden. Belangrijke verkeersaders zijn de A31, de N31, N355 en N357.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Grouw interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Grouw.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Grouw

Postcode
9000 - 9099
Inwoners
65.555
Huishoudens
27.285