Seniorenkrant Maarssen

Seniorenkrant in regio Maarssen

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Maarssen

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Maarssen.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Maarssen

In de regio Maarssen wonen er zo’n 95.395 mensen. Hiervan zijn er 14.340 van buitenlandse komaf, oftewel 14340 95395%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Maarssen zijn de inwoners verdeeld over 39.815 huishoudens. Hiervan hebben 15.870 kinderen, en 23.950 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Maarssen is 2,5.

Een groot deel van de regio is gelegen aan de Loosdrechtse Plassen en de Vinkeveense Plassen. Deze plassen bestaan uit een groot watersport- en natuurgebied, waar veel mensen uit de omgeving op afkomen om te recreëren. De grootste plaats binnen de regio is Maarssenbroek. De regio bestaat uit diverse toeristische plaatsen en forensendorpen waar diverse winkelcentra en horecavoorzieningen te vinden zijn. De regio is goed bereikbaar via de A2.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Maarssen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Maarssen.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Maarssen

Postcode
3600 - 3699
Inwoners
95.395
Huishoudens
39.815