ViaViela Noord en Zuid Beveland

ViaViela in regio Noord en Zuid Beveland

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Noord en Zuid Beveland

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Noord en Zuid Beveland.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Noord en Zuid Beveland

In de regio Noord en Zuid Beveland wonen er zo’n 100.825 mensen. Hiervan zijn er 10.575 van buitenlandse komaf, oftewel 10575 100825%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Noord en Zuid Beveland zijn de inwoners verdeeld over 42.355 huishoudens. Hiervan hebben 15.145 kinderen, en 27.185 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Noord en Zuid Beveland is 2,4.

De regio Noord- en Zuid Beveland is gelegen op eilanden in de provincie Zeeland. Het is een toeristisch gebied, waar jaarlijks veel toeristen op af komen om te genieten van de stranden aan de Noordzee. De regio bestaat met name uit dorpen waar diverse winkel- en horecavoorzieningen te vinden zijn. De grootste stad binnen de regio is Goes en behoort, naast Middelburg en Sluis, met relatief veel winkels tot de drie belangrijkste winkelsteden van Zeeland. De regio is goed bereikbaar via de A58 en de N256.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Noord en Zuid Beveland interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Noord en Zuid Beveland.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Noord en Zuid Beveland

Postcode
4400 - 4499
Inwoners
100.825
Huishoudens
42.355